Jump to content
funtoo forums
  • 0
snappahead

Error syncing meta-repo

Question

Having issues using ego sync.  I'm not 100% sure when this first appeared - chances are I've messed something up unwittingly...

Whenever I run ego sync I encounter an error:

# ego-sync
Syncing meta-repo
fatal: Couldn't find remote ref refs/heads/1.1-prime
There was an error syncing meta-repo.

I think this means the remote git repo isn't available?  Haven't been able to figure this out...

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

And it does appear that this was the issue - and it's fixed in our git version of ego and should be fixed in our next release. Until then, if you have the issue, type "cd /tmp" and re-run the command and it should work :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This may be caused by being in a directory that is not readable by the portage user when you run the ego sync command. So if you see it in the future, see if changing directories to /var/tmp first helps. We are investigating to see if this is an actual bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...