Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tty'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

  • drobbins' Blog
  • It's a Bear's life
  • haxmeister's Blog
  • psychopatch's Blog
  • 666threesixes666's Blog
  • decision theory
  • Chris Kurlinski's Blog
  • Sandro's Blog
  • danielv's Blog
  • Not So Stupid Admin Tricks
  • maldoror's Blog
  • andreawilson's Blog
  • Simple Step-by-Step Server Setup
  • saraedward's Blog
  • eusanpe
  • Linux Container Club - LXD/LXC's Blog
  • Funtoo Perl Hackers's Perl on Funtoo

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi: I been trying to set up my box to auto-login and start awesome wm but I come across the following problems: 2018-06-16 13:10:53 W: awesome: a_dbus_connect:613: Could not connect to D-Bus system bus: Failed to connect to socket /var/run/dbus/system_bus_socket: No such file or directory 2018-06-16 13:10:53 W: Cannot reliably detect EOF on an GIOInputStream with this LGI version (II) AIGLX: Suspending AIGLX clients for VT switch The sequence : boot > awesome starts > then I switch tty with Ctrl + Alt + Fx > then return to tt7. The first 2 errors happen on Awesome lau
  2. I just finished the update (kernel 4.14.2-1). Out of this I got one thing that is annoying and noobish. The boot process goes along nicely in TTY. OpenRC starts up. All the while the screen is white text on black background. Then video driver is loaded... The presentation is just horrible after that with light grey text on a white background!!! Not sure how that came about as the console default was white text on black background and I didn't make any changes or customizations. Maybe someone can help? Point me in the right direction? Edit #1: setterm does not affect displa
×
×
  • Create New...