Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sys-apps/busybox'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

  • drobbins' Blog
  • It's a Bear's life
  • haxmeister's Blog
  • psychopatch's Blog
  • 666threesixes666's Blog
  • decision theory
  • Chris Kurlinski's Blog
  • Sandro's Blog
  • danielv's Blog
  • Not So Stupid Admin Tricks
  • maldoror's Blog
  • andreawilson's Blog
  • Simple Step-by-Step Server Setup
  • saraedward's Blog
  • eusanpe
  • Linux Container Club - LXD/LXC's Blog
  • Funtoo Perl Hackers's Perl on Funtoo

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am completely new to installing Gentoo/Funtoo and have had no problems up until updating my @world set. This is giving me an issue and seems like nothing is working. I have done some research on the Gentoo and Funtoo forums with no luck. I tried to just follow the install from the handbook and ran "emerge -auDN @world" and then got this. Code can be found here: https://pastebin.com/z9jbJDHG From there I am at a loss and do not know how to proceed. If anyone has any insight on what I can try to do to fix it or some other commands that I can run to get more info it would be greatly a
×
×
  • Create New...