Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'root file system'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everybody, I just installed Funtoo release 1.4 on an AMD K10 cpu; the kernel is debian-sources-lts version 4.19.67_p2-r1. I used LVM for all the file systems, including the root file system (I used the instructions in the following guide). I used the following kernel parameters in /etc/boot.conf (again from the guide mentioned above): dolvm real_root=/dev/funtoo/ROOT rootfstype=ext4 resume=swap:/dev/mapper/funtoo-SWAP. When booting I see the following messages: I have another box running Funtoo release 1.3 with version 4.19.37_p6 of the Debian kernel. I have the same setup on this one as the new one (using LVM for the root file system) and it works fine. There's differences in relation to LVM in the initramfs files of the two kernels. Here's what I see for version 4.19.37_p6: And only this for version 4.19.67_p2-r1 Could that explain the issue? Thanks in advance.
×
×
  • Create New...