Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

  • drobbins' Blog
  • It's a Bear's life
  • haxmeister's Blog
  • psychopatch's Blog
  • 666threesixes666's Blog
  • decision theory
  • Chris Kurlinski's Blog
  • Sandro's Blog
  • danielv's Blog
  • Not So Stupid Admin Tricks
  • maldoror's Blog
  • andreawilson's Blog
  • Simple Step-by-Step Server Setup
  • saraedward's Blog
  • eusanpe
  • Linux Container Club - LXD/LXC's Blog
  • Funtoo Perl Hackers's Perl on Funtoo

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 3 results

  1. Well, I did "ego sync" and then "emerge -auDN @world" and the packages just were been updated after long hours. So I reboot my notebook and then... Some programs were not recognized (e.g., I typed "ls" and it said something like "ls is not a command"). So I checked the PATH variable and there was too few paths in it. So I tried to put others paths like "/bin, /usr/local/bin" and others and finally I could launch dwm and open my browser ... And now I'm here. Does anybody have an idea of how to fix this issue? Well, I know that there is some files that sets the PATH var, but if a program ch
  2. I am trying to install mate and I'm getting stuck on this one package, engrampa. * Messages for package app-arch/engrampa-1.8.1-r1: * Cannot find $EPATCH_SOURCE! Value for $EPATCH_SOURCE is: * * /usr/portage/app-arch/engrampa/files/engrampa-1.8.0-caja-schema-fix.patch * ( engrampa-1.8.0-caja-schema-fix.patch ) * ERROR: app-arch/engrampa-1.8.1-r1 failed (prepare phase): It seems to me like the problem is it cannot find a patch that does not exist. I have not a clue how I would even fix this issue and I have looked for the patch on it's own but I came up dry. I also have tried mas
  3. Hello Funtoo Community, this is my first post here, but I am working with Linux generel for many years now. A long time with Gentoo Linux. I want to setup a completly new system as my workstation. Everything for now works fine and I got a very fast and responsible base system. As my desktop environment I want to have the newest version of Xfce 4.12, but no ebuild exists in default Funtoo portage tree. So I search a little bit and found a suitable ebuild in Gentoo's portage tree. I added the tree as overlay using layman. Everything seems to be fine, but when I'm doing emerge -av
×
×
  • Create New...