Jump to content
funtoo forums

Search the Community

Showing results for tags 'fonts'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi! While install or recover system I see fonts are not readable in Russian sites. some letters are showing, some are squares with utf numbers. even linux .org.ru/forum has this problem 1. how install russian fonts temporary when boted from systemrescuecd? 2. is tere any bash script for capture screen if systemrescuecd has nothing root@sysresccd /root % whereis imagemagick imagemagick: % eix fonts cannot open database file /var/cache/eix/portage.eix for reading Did you forget to create it with "eix-update"? root@sysresccd /root % eix-update Reading Portage settings... Building database (/var/cache/eix/portage.eix)... [0] "gentoo" /usr/portage/ (cache: metadata-md5-or-flat) Reading category 164|164 (100) EMPTY! Applying masks... Calculating hash tables... Writing database file /var/cache/eix/portage.eix... cannot open database file /var/cache/eix/portage.eix for writing (mode = 'wb')
  2. Hi, I am new on Funtoo. Some text fonts are ugly in Firefox (some websites), but OK in Google Chrome. (Without rendering?) Please, best view in fullscreen: http://imgur.com/43BAM2h http://imgur.com/fCJfrIy What can I do for try fix it? Thank you
  3. If anyone notices that their fonts look much worse recently may want to try masking media-libs/freetype-2.6.5 and rolling back to version 2.6.3-r1. Doing that restored my beautiful, easy on the eyes font rendering. Any one else having the same issue? I posted a bug report on the issue - https://bugs.funtoo.org/browse/FL-3268
  4. kxmx

    restore fonts

    Hello guys, I completely ruined my fonts, is there any procedure to set the default gnome fonts?
×
×
  • Create New...