Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flashing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

  • drobbins' Blog
  • It's a Bear's life
  • haxmeister's Blog
  • psychopatch's Blog
  • 666threesixes666's Blog
  • decision theory
  • Chris Kurlinski's Blog
  • Sandro's Blog
  • danielv's Blog
  • Not So Stupid Admin Tricks
  • maldoror's Blog
  • andreawilson's Blog
  • Simple Step-by-Step Server Setup
  • saraedward's Blog
  • eusanpe
  • Linux Container Club - LXD/LXC's Blog
  • Funtoo Perl Hackers's Perl on Funtoo

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am attempting to install Funtoo to my HP 17-e016dx. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03943159&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=6521424 My system loads Grub 2 and then when I select my funtoo OS it goes on to a black screen with my caps lock blinking. My logical conclusion is that my grub isn't proceding to decrypt my cryptcontainer. In my grub I press e to edit and it loads this up. setparams 'Funtoo Linux -bzImage-3.1.fapp' insmod part_gpt insmod ext2 set root=(hostdisk//dev/sda,gpt1) search --no-floppy --fs-uuid --s
×
×
  • Create New...