Jump to content
funtoo forums

Search the Community

Showing results for tags 'failed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


Location


Interests

Found 1 result

  1. Xerxes Lins

    Failed to emerge sys-devel/bc

    Hello! When running the command: # emerge bc I came across the following message: * ERROR: sys-devel/bc-1.06.95-r2 failed (compile phase): * emake failed * * If you need support, post the output of `emerge --info '=sys-devel/bc-1.06.95-r2'`, * the complete build log and the output of `emerge -pqv '=sys-devel/bc-1.06.95-r2'`. * The complete build log is located at '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/temp/build.log'. * The ebuild environment file is located at '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/temp/environment'. * Working directory: '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/work/bc-1.06.95' * S: '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/work/bc-1.06.95' >>> Failed to emerge sys-devel/bc-1.06.95-r2, Log file: >>> '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/temp/build.log' * Messages for package sys-devel/bc-1.06.95-r2: * ERROR: sys-devel/bc-1.06.95-r2 failed (compile phase): * emake failed * * If you need support, post the output of `emerge --info '=sys-devel/bc-1.06.95-r2'`, * the complete build log and the output of `emerge -pqv '=sys-devel/bc-1.06.95-r2'`. * The complete build log is located at '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/temp/build.log'. * The ebuild environment file is located at '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/temp/environment'. * Working directory: '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/work/bc-1.06.95' * S: '/var/tmp/portage/sys-devel/bc-1.06.95-r2/work/bc-1.06.95' What can I do to solve ? I think it's a bug. # cat /etc/make.conf CFLAGS="-march=native -O2 -pipe" CXXFLAGS="${CFLAGS}" ACCEPT_KEYWORDS="~amd64" MAKEOPTS="-j5" VIDEO_CARDS="intel" INPUT_DEVICES="evdev synaptics" LINGUAS="pt_BR" LANGUAGE="pt_BR" FEATURES="-compressdebug -splitdebug" source /var/lib/layman/make.conf USE="introspection apache2 php mysql mysqli" Thank you!
×