Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dwm'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

  • drobbins' Blog
  • It's a Bear's life
  • haxmeister's Blog
  • psychopatch's Blog
  • 666threesixes666's Blog
  • decision theory
  • Chris Kurlinski's Blog
  • Sandro's Blog
  • danielv's Blog
  • Not So Stupid Admin Tricks
  • maldoror's Blog
  • andreawilson's Blog
  • Simple Step-by-Step Server Setup
  • saraedward's Blog
  • eusanpe
  • Funtoo Perl Hackers's Perl on Funtoo

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 1 result

  1. I've recently installed Funtoo 1.4 (I did a zero fill on my HD early, instead updating from Funtoo 1.3), and now after I've installed all (or almost all) programs I want, I'm experiencing a very bad bug that makes my screen freeze when I open certain progs. It has first occurred when I opened the Youtube page on surf browser. The screen just got frozen although the mouse still be changing accordingly with the application. To bribe this situation I have to quit dwm (which is the window manager that I use) and then open it again by doing startx. It also occurs everytime I try to open Vivaldi browser. Immediately when the program opens the screen freezes. My notebook wich Funtoo 1.4 is installed has 4Gb of RAM, Intel Core I3 processor and Intel HD Graphics 3000. I have set gfxcard-intel on epro profile and intel i965 on make.conf. While I've been doing this topic my screen just got frozen 2 times on surf, both when I tried to search something on Google and it had Youtube content involved; and I realized that the X log (that shows up in the terminal when I do startx) sometimes shows errors related to GDK. The last one reported an IO problem from GDK. Please, can anybody help me with this issue? I also have experienced other issues with this new update of Funtoo and I'll make other topics to report them, wich I think it's the best I can do at this moment.
×
×
  • Create New...