Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bridge'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

  • drobbins' Blog
  • It's a Bear's life
  • haxmeister's Blog
  • psychopatch's Blog
  • 666threesixes666's Blog
  • decision theory
  • Chris Kurlinski's Blog
  • Sandro's Blog
  • danielv's Blog
  • Not So Stupid Admin Tricks
  • maldoror's Blog
  • andreawilson's Blog
  • Simple Step-by-Step Server Setup
  • saraedward's Blog
  • eusanpe
  • Linux Container Club - LXD/LXC's Blog
  • Funtoo Perl Hackers's Perl on Funtoo

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 1 result

  1. I tried installing funtoo from ubuntu and when it came time to chroot ubuntu would not recognize this command: env -i HOME=/root TERM=$TERM chroot . bash -l When I ran the previous command it echoed: env: chroot: No such file or directory And if I ran only the chroot portion of it it said something about illegal instruction and a core dumped. I thought maybe the problem was my stage tarball: intel64-sandybridge subarch, my processor is a Intel? PentiumĀ® CPU G630 @ 2.70GHz ? 2 I think that was the right one. I'm completely lost as to what the problem is. I will try the install a
×
×
  • Create New...