Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audio'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Funtoo Discussion Forums
    • News and Announcements
    • General Discussion
    • Dev Central
    • Funtoo Hosting
    • Funtoo Infrastructure
  • Help Central
    • General Help
    • Installation Help
    • Portage Help
    • Desktop Help
    • Server Help
  • Funtoo Services

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


freenode


github


web


First Name


Last Name


Location


Interests

Found 3 results

  1. The audio is completely lost within my steam-nvidia container. I did test it as suggested on the instructions for steam: steam-container # pacat -vvvv /dev/urandom And it works. However, the Big Picture interface and any installed game do not produce any audio at all. I have no idea where to start to provide information that allows me to triage this problem. Any help is kindly appreciated.
  2. Trying to install pulseaudio but emerge fails please have a look [32;01m * [39;49;00mPackage: dev-cpp/eigen-3.3.5-r1 [32;01m * [39;49;00mRepository: dev-kit [32;01m * [39;49;00mUSE: amd64 elibc_glibc kernel_linux openmp userland_GNU [32;01m * [39;49;00mFEATURES: preserve-libs sandbox userpriv usersandbox >>> Unpacking source... >>> Unpacking eigen-3.3.5.tar.bz2 to /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/work >>> Source unpacked in /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/work >>> Preparing source in /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/work/eigen-3.3.5 ... [32;01m*[0m Applying eigen-3.3.5-fix-prototype.patch ... /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/temp/environment: line 1338: /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/files/eigen-3.3.5-fix-prototype.patch: No such file or directory [A[182C [34;01m[ [31;01m!![34;01m ][0m [31;01m*[0m ERROR: dev-cpp/eigen-3.3.5-r1::dev-kit failed (prepare phase): [31;01m*[0m patch -p1 failed with /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/files/eigen-3.3.5-fix-prototype.patch [31;01m*[0m [31;01m*[0m Call stack: [31;01m*[0m ebuild.sh, line 92: Called src_prepare [31;01m*[0m environment, line 3126: Called cmake-utils_src_prepare [31;01m*[0m environment, line 1092: Called default_src_prepare [31;01m*[0m phase-functions.sh, line 933: Called __eapi6_src_prepare [31;01m*[0m environment, line 245: Called eapply '/var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/files/eigen-3.3.5-fix-prototype.patch' [31;01m*[0m environment, line 1403: Called _eapply_patch '/var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/files/eigen-3.3.5-fix-prototype.patch' [31;01m*[0m environment, line 1341: Called __helpers_die 'patch -p1 failed with /var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/files/eigen-3.3.5-fix-prototype.patch' [31;01m*[0m isolated-functions.sh, line 121: Called die [31;01m*[0m The specific snippet of code: [31;01m*[0m die "$@" [31;01m*[0m [31;01m*[0m If you need support, post the output of `emerge --info '=dev-cpp/eigen-3.3.5-r1::dev-kit'`, [31;01m*[0m the complete build log and the output of `emerge -pqv '=dev-cpp/eigen-3.3.5-r1::dev-kit'`. [31;01m*[0m The complete build log is located at '/var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/temp/build.log'. [31;01m*[0m The ebuild environment file is located at '/var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/temp/environment'. [31;01m*[0m Working directory: '/var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/work/eigen-3.3.5' [31;01m*[0m S: '/var/tmp/portage/dev-cpp/eigen-3.3.5-r1/work/eigen-3.3.5' Any suggestion please let me know ?
  3. Hi all! I have this wierd issue with my notebook. Sometimes I have just no sound from integrated speakers but headphones work properly. I have checked that they work in Windows so it seems that there may be some configuration problem. Worst thing is I had not found deterministic way to reproduce this behaviour. I have finaly gave in as it occured again. Here is my audio device list: lspci|grep Audio 00:03.0 Audio device: Intel Corporation Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio Controller (rev 06) 00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 8 Series/C220 Series Chipset High Definition Audio Controller (rev 05) I attach also kernel config and alsa.conf from modprobe. I will post additional info if needed. Best regards config.txt alsa.txt
×
×
  • Create New...