Jump to content

infectiousoma

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Oh yeah, I have tried remounting everything from my live usb, but none of my filesystem seems to be present. Only the empty system on the live usb.
  2. I am attempting to install Funtoo to my HP 17-e016dx. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03943159&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=6521424 My system loads Grub 2 and then when I select my funtoo OS it goes on to a black screen with my caps lock blinking. My logical conclusion is that my grub isn't proceding to decrypt my cryptcontainer. In my grub I press e to edit and it loads this up. setparams 'Funtoo Linux -bzImage-3.1.fapp' insmod part_gpt insmod ext2 set root=(hostdisk//dev/sda,gpt1) search --no-floppy --fs-uuid --set 7ccfb22-7ccfb622-7846-4387-8168-12ffd784a2e5 linux /bzImage-3.1.fapp video=vesafb rootfstype=ext4 root=/dev/mapper/vg-root set gfxpayload=1600x900 After installing using this guide, http://www.funtoo.org/Installation_%28Tutorial%29#GPT.2FGUID_partition_table I set it up with this partition table 1 200Mb 0700 2 512Kb EF02 3 695Gb 0700 Then after 32 hours of encrypting my drive and securing it with my pass I created my logic valumes. And then my filesystem. Then I mounted the filesystem as directed. I used the AMD64 piledriver package for my OS. After chrooting the system I set a few values like the MAKEOPTS-"j5" Of course it took me a few days to configure my kernel. I modified my boot.conf as directed. This is where I guess it went wrong, but i don't truely know. But the system doesn't seem to want to decrpyt. The grub file doesn't mention the slashbeast, busybox, crytpsetup, or lvm. IDK if it is supposed to though. From there I simply continued to follow the tutorial. Any help would be greatly appreciated. Thank you.
×
×
  • Create New...