Jump to content

davidvs

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by davidvs

  1. However... : prof@thor ~ $ emerge --info | grep 'LINGUAS="fr"' LINGUAS="fr"
  2. prof@thor ~ $ cat /etc/portage/make.conf LINGUAS="fr" L1ON="fr" USE="python -qt5"
  3. prof@thor ~ $ eix libreoffice-l10n [I] app-office/libreoffice-l10n [1] Available versions: (~)6.4.0.3^s {offlinehelp L10N="af am ar as ast be bg bn bn-IN bo br brx bs ca ca-valencia cs cy da de dgo dz el en en-GB en-ZA eo es et eu fa fi fr ga gd gl gu gug he hi hr hu id is it ja ka kk km kmr-Latn kn ko kok ks lb lo lt lv mai mk ml mn mni mr my nb ne nl nn nr nso oc om or pa pl pt pt-BR ro ru rw sa sat sd si sid sk sl sq sr sr-Latn ss st sv sw-TZ ta te tg th tn tr ts tt ug uk uz ve vi xh zh-CN zh-TW zu"} Installed versions: 6.4.0.3^s(18:55:58 13/12/2020)(-offlinehelp L10N="-af -am -ar -as -ast -be -bg -bn -bn-IN -bo -br -brx -bs -ca -ca-valencia -cs -cy -da -de -dgo -dz -el -en -en-GB -en-ZA -eo -es -et -eu -fa -fi -fr -ga -gd -gl -gu -gug -he -hi -hr -hu -id -is -it -ja -ka -kk -km -kmr-Latn -kn -ko -kok -ks -lb -lo -lt -lv -mai -mk -ml -mn -mni -mr -my -nb -ne -nl -nn -nr -nso -oc -om -or -pa -pl -pt -pt-BR -ro -ru -rw -sa -sat -sd -si -sid -sk -sl -sq -sr -sr-Latn -ss -st -sv -sw-TZ -ta -te -tg -th -tn -tr -ts -tt -ug -uk -uz -ve -vi -xh -zh-CN -zh-TW -zu")
  4. Yes, but the use is inactive : prof@thor ~ $ equery u libreoffice-l10n [ Legend : U - final flag setting for installation] [ : I - package is installed with flag ] [ Colors : set, unset ] * Found these USE flags for app-office/libreoffice-l10n-6.4.0.3: U I - - l10n_af : <unknown> - - l10n_am : <unknown> - - l10n_ar : <unknown> - - l10n_as : <unknown> - - l10n_ast : <unknown> - - l10n_be : <unknown> - - l10n_bg : <unknown> - - l10n_bn : <unknown> - - l10n_bn-IN : <unknown> - - l10n_bo : <unknown> - - l10n_br : <unknown> - - l10n_brx : <unknown> - - l10n_bs : <unknown> - - l10n_ca : <unknown> - - l10n_ca-valencia : <unknown> - - l10n_cs : <unknown> - - l10n_cy : <unknown> - - l10n_da : <unknown> - - l10n_de : <unknown> - - l10n_dgo : <unknown> - - l10n_dz : <unknown> - - l10n_el : <unknown> - - l10n_en : <unknown> - - l10n_en-GB : <unknown> - - l10n_en-ZA : <unknown> - - l10n_eo : <unknown> - - l10n_es : <unknown> - - l10n_et : <unknown> - - l10n_eu : <unknown> - - l10n_fa : <unknown> - - l10n_fi : <unknown> - - l10n_fr : <unknown> - - l10n_ga : <unknown>
  5. Hi, I don't understand my problem : I've got funtoo installed on 2 computers, with the same make.conf. Especially, I write L10N="fr" but this USE seems inactive in one of those ; for example, LibreOffice don't install use flag French. Obviously, I must have missed something ... An idea ? Yours
  6. Ok ; thanks ; I'll do that Yours
  7. I do it but it seems unstable when i do uDN @world with many conflicts. so I roll back by a layman -d gentoo ?
  8. Bonjour à tous, I'm happy to try Funtoo Linux : it's a great experience. So, I want to install a package but is not in the repositories : I thought gentoo was automatically present. Then, I'm enabled gentoo overlay but emerge seems complained Could you tell me more about repositories funtoo/gentoo ? Thanks a lot, Yours davidvs PS : sorry for my bad words in english :-)
×
×
  • Create New...