Jump to content

rudylorren

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rudylorren

  1. Also it looks like git is what was pulling in gnome-keyring... I guess ill try to be less paranoid ;) masking ncmpcpp beta 7 seems to do the trick as well.
  2. I should have looked at the bugtracker. Sorry guys. I think best course of action is to wait until an update fixes the bug and go from there.. as it is now everything works still :)
  3. Hello, I went to update my system last night and am getting some weird errors. # emerge -auDN @world These are the packages that would be merged, in reverse order: Calculating dependencies... done! [ebuild U ] app-portage/layman-2.3.0-r1 [2.3.0] PYTHON_TARGETS="-python3_5%" [ebuild U ] sys-apps/util-linux-2.27.1 [2.27] [ebuild U ] dev-vcs/git-2.6.3 [2.6.2] [nomerge ] sys-fs/sshfs-fuse-2.5 [ebuild U ] net-misc/openssh-7.1_p1-r2 [7.1_p1-r1] [ebuild U ] www-client/google-chrome-beta-47.0.2526.58_p1 [47.0.2526.49_p1] [ebuild U ] www-plugins/adobe-flash-11.
  4. So i've been giving my discrete card a go so I can play counter strike. I've gotten pretty far, but I need some assistance. I have all the needed packages, I have followed this >> https://wiki.gentoo.org/wiki/NVidia/nvidia-drivers and this https://wiki.gentoo.org/wiki/NVIDIA_Driver_with_Optimus_Laptops *note I don't have an edid # get-edid This is read-edid version 3.0.2. Prepare for some fun. Attempting to use i2c interface Looks like no busses have an EDID. Sorry! Attempting to use the classical VBE interface zsh: illegal hardware instruction get-edid So far I
  5. Hello, I am trying to install Budgie-desktop from the Sabayon overlay. I have enabled the gnome mix in but when I try to emerge the package, mutter fails with an error. # emerge --info '=x11-wm/mutter-3.14.4' https://bpaste.net/show/701b7a7a2d2b # emerge -pqv '=x11-wm/mutter-3.14.4'[ebuild N ] x11-wm/mutter-3.14.4 USE="introspection kms -debug {-test} -wayland" # cat /var/log/portage/x11-wm:mutter-3.14.4:20150817-165009.log https://bpaste.net/show/b59c550c037a any help or direction would be greatly appreciated :)
  6. Recently I have been having problems using google services (search, g+, mail, play store, etc) on www-client/Firefox. Using chromium and chrome-stable everything works at the correct speed. On firefox other websites load up essentially instantaneously whereas a Google search can take literal minutes. I've tried changing use flags, took out the custom cflags one and rebuilt the whole browser. Does anyone have any advice as to what I can try next to fix this problem... I can post any relevant information requested. Thank you :)
  7. cool, is there a place where this information is allready posted?
  8. Hey guys, wicd won't update for some reason.. nothing is really jumping out at me.. here are the build logs and such https://bpaste.net/show/599cc1d970f5
  9. Hey guys, I wanna play some video games.. I've got steam installed, bumblebee is in there, everything is compiled and updated... but when I add bumblebee to rc it yells at me for not having xdm. Is there a way to configure xdm to satisfy bumblebee/vgl without changing the way I log in? (if you need errors/logs just ask :))
×
×
  • Create New...