Jump to content

Photo

media-libs/x265-1.8-r3 errors

- - - - -

4 replies to this topic

#1
jrx

jrx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Hello all so after beng a ubuntu user for 8 months i wanted to try doing something different

i started following the install guide iam at the point of emerging xfce4-meta and its been stopped on

installing media-libs/x265-1.8-r3 for a while is there any fix for this

 

 

thanks folks



#2
Sandro

Sandro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 330 posts
  • LocationSaronno, Via IV Novembre, 23 21047 Italy

# cat /var/lib/portage/media-libs/x265-1.8-r3/temp/build.log  


#3
jrx

jrx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
# cat /var/lib/portage/media-libs/x265-1.8-r3/temp/build.log  

Will it be safe to stop the setup to see the log i'am doing a setup via chroot

from ubuntu still new to chroot and stuff but love the learning of new things



#4
jrx

jrx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

portage # cat /var/lib/portage/media-libs/x265-1.8-r3/temp/build.log
cat: /var/lib/portage/media-libs/x265-1.8-r3/temp/build.log: No such file or directory
 



#5
Sandro

Sandro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 330 posts
  • LocationSaronno, Via IV Novembre, 23 21047 Italy

Excuse me :o

# cat /var/tmp/portage/media-libs/x265-1.8-r3/temp/build.log

(Excuse me for my error ... but i'm at hospital :( .....).





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users